Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Exena S1 veiligheidsschoenen

Exena S1 werkschoenen

Exena S1 werkschoenen zijn veiligheidsschoenen die EN ISO 20345:2011 gecertificeerd zijn. Dit veiligheidsschoeisel is voorzien van een beschermende neus met een maximale impact van 200 joules. Verder zijn de schoenen bestand tegen een maximale druk van 15.000 Newton. De veiligheidsschoenen zijn antistatisch en hebben een anti-schok protectie in de hiel. Ook hebben de schoenen weerstand tegen koolwaterstoffen. Bij Exenawereld vind je een ruim assortiment aan Exena S1 werkschoenen. Je vindt bij ons werkschoenen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Ook hebben we veiligheidsschoenen die in een eco variant te verkrijgen zijn en S1P werkschoenen. Dit zijn werkschoenen waarvan zowel de neus als de zool voorzien zijn van extra bescherming.

Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen zijn een essentieel onderdeel van je werkkleding en garanderen dat je werkdag goed eindigt als er een ongeluk zou gebeuren. Onze veiligheidsschoenen beschermen de tenen van de drager tegen letsel door vallende voorwerpen en verbrijzeling bij gebruik in potentieel gevaarlijke industriële en commerciële omgevingen. Exena is een schoenenfabrikant uit de regio Marche in Italië. Zij hebben de focus op veiligheidsschoeisel veranderd door het introduceren van een ethische visie op de veiligheidsschoenen, rekening houdend met de functionele aspecten voor een veiligheidsschoen. De werkschoenen kunnen al besteld worden vanaf één paar en zijn beschikbaar in de schoenmaten 35 tot en met 48.

Werkschoenen bestellen

Werkschoenen kun je makkelijk en snel bestellen bij Exenawereld. Bij veiligheidsschoenen is het altijd belangrijk om schoenen te kiezen die qua model en maat passen bij jouw specifieke beschermingseisen. De schoenen voldoen aan de aangegeven veiligheidseigenschappen wanneer ze juist worden gedragen en vastgemaakt. De schoenen behoren zorgvuldig onderhouden te worden om de beschermende eigenschappen te waarborgen. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Je kan ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen je graag verder.