Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Exena S2 veiligheidsschoenen

Exena S2 werkschoenen

De Exena S2 werkschoenen zijn veiligheidsschoenen die EN ISO 20346:2011 gecertificeerd zijn. Mensen kunnen het beste werken als ze beschikken over de juiste veiligheidsuitrusting, goed beschermd zijn en zich goed voelen. De veiligheid van je medewerkers komt altijd op de eerste plaats. Onze voeten zijn het draagvlak van ons lichaam. Ze komen bijna dagelijks in contact met gevaarlijke situaties, die gemakkelijk vermeden kunnen worden door het dragen van een paar werkschoenschoenen. Daarom is het erg belangrijk om de juiste veiligheidsschoenen te kiezen. Het kiezen van een correctie veiligheidsschoen is niet eenvoudig en moet gebaseerd zijn op de risico’s waarmee men in de specifieke werkomstandigheden te maken kan krijgen.

Exena veiligheidsschoenen

De Exena S2 veiligheidsschoenen zijn veiligheidsschoeisel voorzien van een beschermende neus met een maximale impact van 100 joules. Ook is deze categorie werkschoenen bestand tegen een maximale druk van 10.000 Newton. Deze veiligheidsschoenen zijn antistatisch schoeisel, hebben een anti-schok protectie in de hiel, hebben weerstand tegen koolwaterstoffen en hebben weerstand van het upper tegen penetratie van water. De S2 werkschoenen zijn dus gelijk aan de S1 werkschoenen, maar de S2 werkschoenen hebben een verhoogde weerstand tegen het binnendringen van water en zijn dus waterafstotend. De Exena werkschoenen kunnen al besteld worden vanaf één paar en zijn beschikbaar in de schoenmaten 35 tot en met 48.

Werkschoenen bestellen

Bij Exenawereld kun je eenvoudig en snel online werkschoenen bestellen. Wij hebben een ruim assortiment aan Exena veiligheidsschoenen. Je vindt bij ons schoenen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Hierdoor zal er zeker een geschikte werkschoen voor jouw medewerkers tussen zitten! De veiligheidsschoenen dienen zorgvuldig onderhouden te worden om de beschermende eigenschappen te waarborgen. Als je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen je graag verder!

9,3
1 - 30 van 3 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 30 van 3 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021