Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Exena S3 veiligheidsschoenen

Exena S3 werkschoenen

De Exena S3 werkschoenen zijn veiligheidsschoenen die EN ISO 20347:2011 gecertificeerd zijn. Deze werkschoenen zijn schoenen zonder een beschermende neus. Dit schoeisel is aanvullend antistatisch, heeft anti-schok protectie in de hiel en heeft weerstand van het upper tegen penetratie van water (waterafstotend). Verder beschikken deze schoenen over een perforatie-weerstand, een slijtvaste zool en weerstand tegen koolwaterstoffen. Exena heeft werkschoenen die naast de belangrijke veiligheid tevens beschikken over een hoog loop- en draagcomfort. Onze voeten zijn het draagvlak van ons lichaam. Daarom is het erg van belang om de correcte werkschoenen te kiezen voor jou en je medewerkers.

Exena werkschoenen

Bij Exenawereld vind je een ruim assortiment aan Exena S3 werkschoenen. Wij hebben werkschoenen in verschillende kleuren en uitvoering. Doordat er de laatste jaren steeds meer nadruk is komen liggen op het uiterlijk en het loopcomfort van de werkschoenen, is er de laatste jaren ook meer aandacht gekomen voor damesschoenen. Daarom beschikken wij naast echte heren werkschoenen ook over dames werkschoenen en uniseks werkschoenen. De uniseks veiligheidsschoenen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Onze werkschoenen hebben een brede maatvoering en gaan van schoenmaat 35 tot en met 48. Hierdoor zullen er altijd geschikte werkschoenen tussen zitten voor jou en je medewerkers!

Werkschoenen bestellen

Exena S3 werkschoenen kun je makkelijk en snel bestellen bij Exenawereld. De werkschoenen kunnen al besteld worden vanaf één paar. Het kiezen van de juiste veiligheidsschoenen is niet makkelijk en is gebaseerd op de risico’s waarmee men in de specifieke werkomstandigheden te maken kan krijgen. Het is belangrijk om de werkschoenen zorgvuldig te onderhouden om de beschermende eigenschappen van de schoenen te waarborgen. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Je kan ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen je graag verder.

9,3
Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 30 van 27 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 30 van 27 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021